TMT Timmerwinkel

“We doen het echt samen, dat is echt mooi”

TMT TIMMERWINKEL: “HET BEDRIJF IS DE AFGELOPEN JAREN FLINK GEGROEID”

Ton en Suzanne Meulenbroek werken samen met veel passie bij hun bedrijf TMT Timmerwinkel. Het bedrijf is gespecialiseerd in trappen & interieurwerken.

Op het Retsel woont en werkt het stel. Zo is het makkelijk switchen tussen lunchen met de kinderen en werken op de werkplaats. Bij binnenkomst bij gezin Meulenbroek is al te merken dat alles hand in hand perfect samenloopt. De lunch zit er net op, de jongste zoon zit nog op schoot bij Ton. “De kinderen vinden het ook heel leuk. Af en toe helpen ze wat mee op een speelse manier. Het is wel opletten in de werkplaats, maar het is leuk om de kinderen ook te laten zien wat het vak inhoudt.”

Dat is precies hoe Ton ook de fijne kneepjes van het vak leerde. Zijn vader gaf zijn jarenlange ervaring en ambacht door aan zijn zoon. Op jonge leeftijd hielp Ton zijn vader ook al mee. Ze hebben nog jaren als collega’s gewerkt.

EIGEN BEDRIJF

Ton: Ik ben in 2006 begonnen als ZZP’er in de bouw. Ik was vooral bezig met nieuwbouw en verbouw. Twee jaar later had ik een motorongeluk en daar heb ik het een en ander aan over gehouden. Het klimmen en sjouwen op de bouw ging niet langer meer. Noodgedwongen moest ik het wat veiligere werk opzoeken. Dat hebben we toegespitst op trappen en interieur. We hebben de machines en het materieel om trappen en interieur goed te kunnen maken.” Suzanne vult hem aan: “we zijn er helemaal op ingericht. We houden er daarbij niet van om alles een beetje te kunnen. Nu zijn we echt gespecialiseerd in het fijne werk. We realiseren trappen en interieurwerk zoals keukens, inbouwkasten, meubels op maat.”.

Sinds 2016 is TMT Timmerwinkel een V.O.F. en zit Suzanne ook in het bedrijf. Suzanne: “Het voelt heel goed en fijn om het samen te doen. Ik richt me op de administratie en schilderwerkzaamheden, daar kan ik Ton mee ontlasten, zodat hij zijn tijd kan besteden aan de timmerwerkzaamheden. We vullen elkaar heel goed aan, we werken echt als een team.”

“We doen het echt samen, dat is echt mooi”

TON EN SUZANNE MEULENBROEK

TMT Timmerwinkel

“We doen het echt samen, dat is echt mooi”

TON EN SUZANNE MEULENBROEK

TMT Timmerwinkel

GROEI

Het bedrijf is de afgelopen jaren heel erg gegroeid. Zolang we het zo kunnen doen is dat heel erg fijn natuurlijk. We zijn met z’n tweeën en we hebben ook de intentie om dat te blijven. Zo kunnen we ook de kwaliteit blijven waarborgen die we zo belangrijk vinden”, vertelt het stel. “Zolang we het zo samen kunnen doen is dat heel erg fijn natuurlijk.”

GEMOEDELIJKHEID

We vinden de gemoedelijkheid naar de klant toe heel belangrijk. Om samen tot iets moois te kunnen komen is een belangrijke waarde binnen het bedrijf. “We vinden het belangrijk dat de klant tevreden is, niet alleen over wat er is gemaakt, maar ook over hoe het contact tussen de klant en ons is verlopen.”

MOOI PROJECT

“We hebben in de nieuwbouwwijk Rodenburg verschillende trappen mogen maken, er staan er ook nog een paar op het programma”, vertelt Ton trots. “Nu zijn we bezig met een vrij groot project met interieurwerkzaamheden. Vooral de specialistische projecten vind ik gaaf. Neem bijvoorbeeld een Z-trap, dat is een zaagvormige trap. Dat zijn voor mij écht de mooie projecten.”

BREDE KLANTENKRING

“Het is leuk om te merken dat je je gebied verkent. We hebben veel projecten hier in het dorp, maar we merken dat mensen van verder weg ons ook steeds beter weten te vinden. Als we zo door mogen gaan, zijn we heel tevreden!” sluiten Ton en Suzanne af.

TMT Timmerwinkel
Ton Meulenbroek
Morgenstond 12
5473 HG Heeswijk-Dinther
06 - 23 47 24 09