Van Zutphen Elektro

“We zien dat steeds meer mensen een slimmer huis willen, zoals automatisch licht en allerlei andere dingen om makkelijker en veiliger in en om huis te leven.”

TECHNIEKLIEFHEBBERS

Soms kun je aan de buitenkant van een bedrijf al zien: hier zit ik goed. Dat gaat zeker op voor Van Zutphen Elektro aan de Morgenstond 37. Een strak pand, schone bussen en medewerkers die in een professionele outfit zijn gehesen. Alles en iedereen ziet er netjes uit. Dan weet je: deze ondernemer heeft zijn zaakjes op orde. Wie nog twijfelt, kan gaan Googelen. Een tip in dit geval: doe dat vooral: bij verschillende platformen zijn vijf van de vijf sterretjes geel gekleurd.

GEHEIM

Wat is het geheim van dit allround elektrobedrijf? Dennis: “Dat is lastig om te zeggen. Maar we merken dat klanten het fijn vinden dat ze bij ons niet voor verrassingen komen te staan. Afspraak is afspraak. Of het nu om prijs gaat, of het moment waarop we op bezoek komen. Duidelijke én eerlijke communicatie vinden we belangrijk: lukt het vandaag niet om te komen, dan spreken we een datum af wanneer wél.” Hierbij nog een waardevolle noot vanuit Dennis: als er sprake is van een dringende storing staat het team van Zutphen altijd klaar.

GOEIE NAAM

Wie van Zutphen een béétje kent, weet dat het bedrijf naast woningbouw en industrie ook voor de agrarische sector werkt. Als een boer een geavanceerd ventilatiesysteem in zijn stal wil, weet hij Van Zutphen te vinden. Zelfs al zit hij aan de andere kant van de wereld, zien we op de Facebook-pagina van Van Zutphen. “Ja, dat was wel een mooie klus”, herinnert Dennis zich. “Bij een boer in Australië. En zo zitten we ook regelmatig in Spanje voor eenzelfde soort klus.” Maar de meeste klanten zitten gewoon in Nederland. Dennis: “We hebben een goeie naam in ’t dorp. We werken voor woningbouw, industrie en ook voor particulieren. We zien dat steeds meer mensen een slimmer huis willen, zoals automatisch licht en allerlei andere dingen om makkelijker en veiliger in en om huis te leven.”

(NIEUWE) TECHNIEKEN

Zoals gezegd: Dennis’ interesse in techniek is alleen maar sterker geworden. Dat is ook te zien in het dienstenaanbod: van aanleg van een volledige elektro-infrastructuur tot onderhoud van een machinepark, van LED tot airco en van zonnepanelen tot camerabeveiliging. Dennis: “De afgelopen jaren hebben veel nieuwe technieken een vlucht genomen en bestaande technieken zijn gebleven. Als liefhebber is dat natuurlijk hartstikke mooi. En ik verwacht dat deze ontwikkelingen de komende jaren doorzetten, dus we zien de toekomst zonnig tegemoet.”

Van Zutphen Elektro
Dennis van Zutphen
De Morgenstond 37
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 - 29 29 05